La Villa Emily - 1 Michelin-ster - Brussel

La Villa Emily

In een verfijnde decor van donker hout, marmer en goud, biedt de chef-kok Mathieu Jacri gastronomische franse en moderne gerechten. Van hem wordt gezegd dat hij 'casual klasse' is. En La villa Emily lijkt op hem.

Op de gelijkvloerse verdieping kunnen de gasten het team aan het werk zien dankzij de open keuken. De eerste verdieping biedt plaats aan een twintigtal personen, die kunnen genieten van het adembenemende zich op de meer dan 5 m hoge Venetiaanse kroonluchter.

Mathieu Jacri

La Villa Emily - 1 Michelin-ster - Brussel
Aan het fornuis staat Mathieu Jacri, die een verfijnde keuken voorschotelt op basis van kwaliteitsvolle producten. Hij geeft de voorkeur aan seizoensproducten en verwerkt ze puur natuur. Hij hecht veel belang aan de herkomst van zijn producten en wil te allen tijde de juiste smaakcombinaties tot stand brengen. In november 2016, krijgt de Chef Mathieu Jacri en het restaurant zijn eerste Michelinster.

Mathieu Jacri leerde de knepen van het vak in vermaarde etablissementen zoals Bruneau, Comme chez Soi, Bon-bon, Ducasse aan de Plaza Athénée (Parijs) en Chalet de la Forêt.

Elke middag stelt hij bovenop de kaart een 3-gangenlunchmenu samen voor 58 €. ’s Avonds biedt hij 2 menu’s die regelmatig veranderen: een 4-gangenmenu ‘inspiratie’ voor 99 € en een 5-gangenmenu ‘passie’ voor 125 €.

Contacteer ons

Abdijstraat 4 - 1000 Brussel
+32 2-318 18 58 - info@lavillaemily.be
La Villa Emily beschikt nu over een parkeerbediende beschikbaar

Het restaurant is open

Maandag Gesloten
Dinsdag van 12u tot 14u en van 19u tot 22u
Woensdag van 12u tot 14u en van 19u tot 22u
Donderdag van 12u tot 14u en van 19u tot 22u
Vrijdag van 12u tot 14u en van 19u tot 22u
Zaterdag van 19u tot 22u
Zondag Gesloten