La Villa Emily
In een verfijnde decor van donker hout, marmer en goud, biedt de chef-kok Jean-Marie Bucumi gastronomische franse en moderne gerechten. Van hem wordt gezegd dat hij 'casual klasse' is. En La villa Emily lijkt op hem.
Op de gelijkvloerse verdieping kunnen de gasten het team aan het werk zien dankzij de open keuken. De eerste verdieping biedt plaats aan een twintigtal personen, die kunnen genieten van het adembenemende zich op de meer dan 5 m hoge Venetiaanse kroonluchter.
Op de gelijkvloerse verdieping kunnen de gasten het team aan het werk zien dankzij de open keuken. De eerste verdieping biedt plaats aan een twintigtal personen, die kunnen genieten van het adembenemende zich op de meer dan 5 m hoge Venetiaanse kroonluchter.
Jean-Marie Bucumi

In de keuken biedt chef Jean-Marie Bucumi een verfijnde keuken die kwaliteitsvolle seizoensproducten eert zonder ze te bederven. Hij definieert zijn keuken als klassiek met een Japans tintje, geïnspireerd door zijn talrijke reizen naar Japan en Azië.
Jean-Marie werkt vooral zeer graag met vis en groenten, dewelke in zijn menu’s naar voor komen. Hij hecht eveneens veel belang aan de sauzen, die zijn gerechten de nodige peps zullen geven.
De chef deed zijn eerste ervaringen op in België, ten zijde van grote chefs zoals Yves Mattagne (Sea Grill**). Nadien is hij naar Frankrijk vertrokken, waar hij onder andere bij la Réserve de Beaulieu** werkte als sous-chef voor MOF Olivier Brulard, maar ook in Moulin de Mougins* en Palme d’Or** in Cannes. Eens terug in België en enkele ervaringen rijker, wordt hij chef van het restaurant Bistro Racine* waar hij in 2018 beloond werd door een ster in de Michelin Gids.
In de keuken, biedt Jean-Marie Bucumi een menu met keuze tussen 4 voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 2 desserten aan, die iedere maand variëren volgens de seizoenen.
Naast het menu, wordt er ’s middags ook een 3 gangen lunch aan 75€ aangeboden en ’s avonds 2 ontdekkingsmenu’s in 4 en 5 gangen (130€ - 155€) voor wie zichzelf wil trakteren op een uitgebreidere gastronomische ervaring.
Jean-Marie werkt vooral zeer graag met vis en groenten, dewelke in zijn menu’s naar voor komen. Hij hecht eveneens veel belang aan de sauzen, die zijn gerechten de nodige peps zullen geven.
De chef deed zijn eerste ervaringen op in België, ten zijde van grote chefs zoals Yves Mattagne (Sea Grill**). Nadien is hij naar Frankrijk vertrokken, waar hij onder andere bij la Réserve de Beaulieu** werkte als sous-chef voor MOF Olivier Brulard, maar ook in Moulin de Mougins* en Palme d’Or** in Cannes. Eens terug in België en enkele ervaringen rijker, wordt hij chef van het restaurant Bistro Racine* waar hij in 2018 beloond werd door een ster in de Michelin Gids.
In de keuken, biedt Jean-Marie Bucumi een menu met keuze tussen 4 voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 2 desserten aan, die iedere maand variëren volgens de seizoenen.
Naast het menu, wordt er ’s middags ook een 3 gangen lunch aan 75€ aangeboden en ’s avonds 2 ontdekkingsmenu’s in 4 en 5 gangen (130€ - 155€) voor wie zichzelf wil trakteren op een uitgebreidere gastronomische ervaring.
Contacteer ons
Abdijstraat 4 - 1000 Brussel
+32 2-318 18 58 - info@lavillaemily.be
+32 2-318 18 58 - info@lavillaemily.be
La Villa Emily beschikt nu over een parkeerbediende beschikbaar
Het restaurant is open
Maandag
Gesloten
Dinsdag
van 12u tot 14u en van 19u tot 21u
Woensdag
van 12u tot 14u en van 19u tot 21u
Donderdag
van 12u tot 14u en van 19u tot 21u
Vrijdag
van 12u tot 14u en van 19u tot 21u
Zaterdag
van 19u tot 21u
Zondag
Gesloten